Ett företag i ELS Gruppen

Annonsera

Att välja annonsplats kan vara svårt - i en tidning så läses en annons max en gång innan tidningen hamnar bland återvinningen och du som annonsör undrar om annonseringen verkligen gav någon effekt. Vi på Credo Media jobbar med att ge annonsörerna maximal exponering vid varje annonstillfälle genom att förena annonseringen med något användbart för slutanvändare. Lösningen är en väggalmanacka som är unik för varje kommun och som ger mervärde för både slutanvändare och annonsör – vi kallar denna lösning Aktivitetskalendern.

Annonsera i Aktivitetskalendern
Som annonsör i Aktivitetskalendern når du ut till privata hushåll i din kommun. Din annons kommer att synas i 12 månader på de olika uppslagen. Du har möjlighet att välja ifall annonsen skall ha bild och text eller bara text.

 

Annonserna kan även anpassas för varje månad eller vara likadan på alla uppslag. Fördelen med att kunna ändra annonsen från månad till månad är att du t.ex. kan anpassa den till årstiderna.

Om du har behov av större annonser finns det plats för detta på Aktivitetskalenderns informationssidor. Vi är stolta över att kunna säga att vi är övertygade om att du, som annonsör i Aktivitetskalendern, inte kommer att bli besviken.

Exempel på januarikalender»

Exempel på augustikalender»

Guidelines för annonsering»