Ett företag i ELS Gruppen

Jobba hos oss

Arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta med försäljning av annonsplatser i vår produkt Aktivitetskalendern där du kommer driva din egen försäljning med eget budget-och försäljningsansvar. Du kommer ha hela Sverige som din arbetsplats och besöka olika orter/kommuner varje vecka. Du arbetar självständigtt och driver säljprocessen från canvasbesök och bokade möten till avslut. Du bearbetar nya och befintliga kunder på plats och du kommer ha stöd i arbetet från en av våra säljcoacher. Tjänsten är perfekt för dig som vill utvecklas till en skicklig säljare och som befinner dig i början av din säljkarriär.
 
Utbildning/Erfarenhet
Vi söker dig som är tävlingsinriktad och som sätter upp höga mål för dig själv och arbetar hårt för att uppnå dem. Du är jobbfokuserad och söker aktivt utmaningar och vill utvecklas inom säljområdet. Som person tar du ansvar för din uppgift och strukturerar själv ditt angreppssätt och driver dina processer vidare. Du har en stark egen drivkraft och gillar att arbeta i ett högt tempo i en ung och kreativ miljö. Vi ser det som meriterade om du har idrottat under ett par år. Det är även meriterande om du har tidigare erfarenhet av försäljning, dock inget krav då det viktigaste är att du har rätt inställning. Du måste ha B-körkort då tjänsten innebär mycket resande med bil. Du kommunicerar obehindrat på svenska i både tal och i skrift.
 
Körkort - B fordras

Är du redo att utvecklas med oss på Credo Media? Använd formuläret här bredvid och skicka in din ansökan idag! Eller maila direkt till info@credomedia.se