Ett företag i ELS Gruppen

Om Credo Media

För oss på Credo Media är du som kund alltid i fokus och vi anser att det är viktigt att bygga långsiktiga kundrelationer. Detta gör vi genom att hålla det vi lovar – att vinna en kunds förtroende och tillit är något som vi värdesätter så högt att vi t.o.m. har döpt vårt företag till det – credo är latin och betyder just tillit. Vi ser fram emot just ditt samtal så tveka inte att kontakta oss – du kan lita på att vi skall göra allt för att hjälpa dig. Vi på Credo Media jobbar främst med vår egenutvecklade produkt, Aktivitetskalendern, som är mycket populär hos både annonsörer och slutanvändare

Aktivitetskalendern
Aktivitetskalendern är en väggalmanacka med syftet att förenkla och organisera vardagslivet för hela familjen. I kalenderfälten finns information om t.ex. lov och helgdagar för kommunens skolor och dagis, kulturarrangemang, bemärkelsedagar samt övrig information som t.ex. när det är dags att byta till sommar- eller vinterdäck.

Naturligtvis finns det även ett utrymme för varje familjemedlem att skriva in sina egna aktiviteter – på så sätt blir det enklare att hålla koll på när Johan har sin fotbollsträning och vilken dag Marie skall till tandläkaren. Förutom kalenderdelen så innehåller Aktivitetskalendern informationssidor med bl.a. första hjälpen från röda korset, brandsäkerhet från brandskyddsföreningen och viktiga telefonnummer inom kommunen till t.ex. vårdcentraler, skolor, tandvården m.m. Aktivitetskalendern är gratis och delas ut av posten till hushållen i respektive kommun.

Vi ses snart.